Soalan Bahasa Arab Percubaan PMR 2009

Alhamdulillah,

Telah diuploadkan beberapa soalan dari negeri-negeri bagi peperiksaan percubaan Bahasa Arab Komunikasi tahun 2009.

Semoga ianya dapat memberi manfaat kepada para guru dan pelajar.

Sila ke menu sebelah kanan di bawah tajuk Trial BAK PMR 2009

About these ads

19 Responses to Soalan Bahasa Arab Percubaan PMR 2009

  1. fatimah says:

    Alhamdulillah….
    Terima kasih kerana menyediakan trial bak 2009. Syukran jazilan, semoga kita dapat manfaat bersama.

  2. ****** says:

    A’skum..cikgu leyh tlg sya X??? skrg niy ustzh sya suh tla cari kertas soalan bak 2009..tap sya cari kat sluruh halaman tadak..sO, ckgu leyh tlg x???

    • juwani says:

      terima kasih kerana sudi melayari laman blog saya. untuk kertas soalan percubaan negeri2, saya selitkan di sebelah kanan blog saya. anda hanya perlu cari tajuk “TRIAL BAK PMR 2009″.
      terima kasih.

  3. iffah dina says:

    syukran jazilan atas penyediaan koleksi percubaan bak 2009. susah nak dapat ni…. semoga Allah merahmati setiap usaha ustaz. soalan dari kelantan dan terengganu ada tak ?

    • juwani says:

      afwan, buat masa ini, saya hanya mampu menyediakan soalan2 yang telah tersedia ada. insyaAllah kalau ada, saya akan attachkan

  4. ****** says:

    sy nk soaln percubaan bak 2009 y kelantan nye???takde ke?

  5. melor desa says:

    salam tuan,
    Sumbangan soalan dalam website ini sangatlah besar nilainya.Bolehkah dimasa terdekat ini diperolehi skema jawapan untuk soalan 2009 beberapa negeri sepertimana diusahakan skema lengkap yang tuan sertakan ada 2008 yang lalu. tq

  6. nurhayatishahar says:

    assalamualaikum ustaz..
    terima ksih byk2 sbb upploadkan soalan2 percubaan nie..byk mmbntu..
    sye mntk ustaz doakan sye brjye mndpt 9a dlm pmr thn nie…

  7. Ida says:

    ar… nape Ida x leh bukak pon soalan2 nih

  8. fizie says:

    camne nk download soaln ba nie??

  9. ut says:

    guana, banyak dapat soalan tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: